På gång Vristulven Skövde, Hus 1302

JB Villan bygger nu en enplansvilla med sjönära naturläge, drygt 20 minuter från Skövde och Mariestad!
Detta fritidshus för åretruntboende finns nu som kommande försäljning hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde.


Observera att bilderna på huset är ett redan sålt hus, som är av samma modell och i samma område.

Läs mer hos Länsförsäkringar Skövde

 

På gång Rosenberg Tidaholm, Hus 1324 - SÅLD

Välkommen till en mycket välplanerad och trivsam villa med allt du kan önska! Den välkomnande entrén och hallen mynnar ut i ett stort vardagsrum med flera fönsterpartier som ger en fin och luftig känsla. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket vilket skapar fantastiska sällskapsytor. Köksdelen har en rejäl matplats och bardisk mot vardagsrummet. I barnavdelningen finns tre bra sovrum, ett gemensamt allrum, helkaklat badrum med dusch och en klädkammare. Föräldrasovrummet har både ett eget helkaklat badrum med dusch och en klädkammare. Tvättstuga med utgång till det i huskroppen integrerade garaget. Observera att du inte behöver betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus som har värdeår 2012 och senare. Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt. Här bor du i ett lugnt villaområde, nära naturen och ån Tidan med fina promenadstråk, skola, förskola och idrottshall. Välkommen till planering och drömmar om framtiden!

Läs mer hos Länsförsäkringar Tidaholm

 

På gång Tåstorp Falköping, Hus 1328 & 1329

På familjevänliga Tåstorp i Falköping planerar vi även för två stycken villor. Planeras stå inflyttningsklara under 2024.

Mer bilder och information kommer.

Hus 1328 - Kommande...

Hus 1329 - SÅLD

Vid intresse kontakta gärna oss

 

På gång Sjölyckan Mariestad, Hus 1334 & 1347

På naturnära Sjölyckan i Mariestad planerar vi för två stycken 1-plansvillor. Planeras stå inflyttningsklart under 2024.

Mer bilder och information kommer.

Hus 1334 - SÅLD

Hus 1347 - Kommande...

Vid intresse kontakta gärna oss